Wysłany: 2010-01-11, 21:51 5x16 Parts in the Sum of the Whole
Osławiony setny odcinek. Kuszą, oj kuszą. 100 odcinek Bones emitowany na wiosnę, będzie niezły. HH zasugerował że obejrzymy pierwszy pocałunek B&B. Nasz parka ma się w tym cofającym w przeszłość odcinku podobno też znienawidzić, więc zapowiada się intrygujaco. Ten epizod ma rzucić nowe światło na ich relację, i zmienić ją na zawsze, prawie tak jak wcześniejsza operacja Bootha. Niestety, nie możemy nastawiać się na ponowne zobaczenie parki w łóżku, natomiast twórcy zapowiadają coś jeszcze bardziej ciekawszego w ich relacji. Aż się boję co.
Poza tym w tym odcinku będziemy mogli zobaczyć jak Booth radził sobie z uzależnieniem od hazardu oraz jak poznawali się poszczególni członkowie ekipy laboratorium i jak to wpłynęło na ich życie. Nie pojawi się niestety dr Goodman.
Ponadto ujrzymy prawdopodobnie jakąś parę na ślubnym kobiercu. I to może być B&B choć oczywiście jasnej odpowiedzi nie ma. Emily chciałaby zobaczyć naszą parkę jako faktyczną parę, natomiast David niekoniecznie. Nie ma zamiaru grać w następnym sezonie mężusia, ale i on przyznaje że pora na zmiany. Tylko HH zna zakończenie i jedno jest pewne - bedzie nas kusił do ostatniej minuty.
Nieco wcześniejszy, porządnie tłumaczony tekst ze spoilerami o 100 odcinku możecie ponadto znaleźć na stronie głównej.
Jeszcze trzy miesiące czekania na ten odcinek a ja już podskakuję na krześle z emocji!! Baardzo mnie ciekawią historie z przeszłości, i to całej ekipy - BB zwłaszcza, oczywiście, coraz więcej zresztą wokół tego szumu, ciekawe jakie nam bomby szykują, ale też chciałabym zobaczyć jak reszta dołączała do zespołu - Hodgins, Angela, może coś z przeszłości Cam? Problemy z hazardem Bootha - też fajnie, bo wątek się rozpłynął w powietrzu Chociaż z drugiej strony - spoilery spoilerami, muszą jakoś napędzać fanów a potem wychodzi wiele hałasów o nic - po zapowiedzianej kłótni Brennan i Angeli zaczęły się nawet spekulacje czy Ange prześpi się z Boothem, a na koniec cała sprawa rozeszła się o prosiaczka Z tym ślubem też ostrożnie, bo się nie zdziwię, jeśli będzie chodziło o np. Sweetsa i Daisy albo jakieś zupełnie drugoplanowe postaci, ale najchętniej widziałabym tu Angelę i Hodginsa, choć jak na razie nic nawet nie zapowiada, że do siebie wrócą...
Co do naszej ukochanej pary B/B, to najwyższa pora, żeby coś poszło w ich sprawie do przodu, chociaż szczerze mówiąc to nie chciałabym ich jeszcze zobaczyć na ślubnym kobiercu. 5 lat posuchy, a tu nagle w kilka tygodni zafundują nam romans i ślub - nieee... Trochę by mi to wypaczyło ich postaci.
Pozostaje czekać, co czas pokaże (z niecierpliwością! )
To dźwięk dzwonów weselnych w Bones..
Producent wykonawczy Stephen Nathan potwierdza, że dwie postacie show będą związane węzłem małżeńskim jeszcze w tym sezonie.
"Pobiorą się," mówi do mnie. "Ale nie mogę powiedzieć, kto i w jakich okolicznościach".
Nathan mówi, że stosunek Bootha i Brennan zmieni się radykalnie po retrospekcji w 100-tnym odcinku 8 kwietnia.
"Po 100. odcinku będą oceniać i ponownie badać swój stosunek do siebie" wyjawia.
"Oni zamierzają iść w innym kierunku niż dotąd wiedzieliśmy”
"W większości z tym sezonie widzieliśmy Booth zmaga się z jego uczuciami Brennan," Nathan rozwija.
"I myślę, że te relacje po 100 odcinku , mogą one być nieco bardziej stanowcze, będą zmierzać w nowym kierunku dla obu z nich. "
Może, że nowy kierunek obejmować będzie skonsumowanie ich relacji naprawdę?
"Nie widzę, aby to było widoczne w tym sezonie," mówi.
"Myślę, że ich związek to będzie bardzo interesujący zwrot.
Myślę, że to będzie o wiele bardziej interesujące niż tylko konsumpcja związku.
To przyspieszy wszystko o wiele.
Co może poruszyć fanów więcej niż rzeczywiste, szczere uczucie, kochanie się ?
Ponadto jak myślicie, która para znajdzie się w maju przed ołtarzem??
Czy zobaczymy pierwszy pocałunek Brennan i Bootha w 100-tnym odcinku?
Jeśli nie możesz doczekać się następnego pocałunku Brennan i Bootha ... może musisz spojrzeć wstecz.
Rozmawiając z twórcą „Kości” Hartem Hansonem o 100-tnym odcinku serialu Fox, który ukaże się 8 kwietnia, który cofa nas do pierwszego okresu, kiedy to para współpracowała ze sobą - Zapytałem, czy od dawna chcieli powrócić do pierwszej sprawy.
Hanson przesłyszałem się?
Czy powiedziałem, że to był ich pierwszy pocałunek? - odpowiada szybko odwracając się nieśmiale zawstydzony. „ Bo mogłem”
"Chyba po raz kolejny mamrotałem, moja tendencja do mamrotania przynosi dywidendy."
Poprosiłem oboje, Harta i gwiazdę serialu Emily Deschanel, czy cofnięcie się do tamtego dnia, Booth mógł zabiegać o względy Bones, jednak został odrzucony?
To wyjaśniałoby, dlaczego między nimi było chłodno w pilocie serialu.
„ Istnieje wiele możliwości dlaczego skończyliśmy nie lubiąc się” Deschanel odpowiada.
„ Nie mogę powiedzieć czemu, jednak to będzie wyjaśnione w tym odcinku.
Bardzo ważne wydarzenie lub punkt w ich życiu ( kamień milowy) rozgrywa się w dużej mierze w przeszłości, widzowie długoletni mogą oczekiwać, spodziewać się, że odbiło się to echem, kiedy przyglądają się pierwszej sprawie (a może pierwszemu pocałunkowi).
Odcinek "rzuca nowe światło na związek pomiędzy Boothem i Bones i rodzaj zmian, które zmieniły ich na zawsze"mówi Deschanel. "Podobnie jak historia operacji Bootha, ale jeszcze bardziej".
Z boreanaz.net dzięki http://bonesspoilers.blogspot.com/ jeszcze parę zdjęć. I tak jak się bałam, to pierwsze co wyglądało tak zachęcająco, teraz wygląda raczej jak strzepywanie pyłka z garnituru.
_________________ Życie przeważnie jest smutne. A zaraz potem się umiera...
Pierwsze zdjecie w drugim rzędzie od prawej strony jest the best! Nie moge sie doczekac tego odcinka ;D
_________________ Bones: Nie chcę być seksowną uczoną!
Booth: To tak, jakbym ja powiedział, że nie chcę być seksownym agentem FBI. Nie możemy zmienić tego, kim jesteśmy.
Mnie się najbardziej podoba moment jak Booth pyta Brenn - Do you believe in fate?
a ona z tym swoim błyskiem w oku odpowiada - Absolutely not.
Już nie mogę się doczekać tego odcineczka
_________________ Angela: "Oh, hello, Angela.
You look so pretty today."
Well, thank you, Booth.
And hello to you, too.
Przyjrzyjcie się tym zdjęciom. Nie czytam spoilerów, więc nie wiem czy zostało potwierdzone czy nie, ale jeżeli w tej scenie, na schodach B/B się pocałują, to to będzie raczej w teraźniejszości. Spójrzcie na płaszcz Bones. W przeszłości ma brązowe guziki, na tej scenie ma czarne guziki i jest to ten sam płaszcz, w którym była w ostatnim odcinku.
Scena ze zdjęcia, na którym Brennan jest w białym płaszczu, nie w beżowym i ma rozpuszczone włosy jest na 100% z teraźniejszości!!! Tym bardziej martwi mnie to zdjęcie, na którym ona odpycha Bootha ...
_________________ If sexual tension was illegal, these two would be locked up
To że ona odpycha Bootha mnie osobiście nie dziwi. Wątpię żeby Brennan zaryzykowała przyjaźń z Boothem. Mam takie dziwne i nieopisane uczucie, że Booth powie jej że czuje coś więcej do niej, czy coś w tym stylu, a ona go przyhamuje.