_________________ Brennan: I don't wanna be a sexy scientist.
Booth: Well that's like me saying I don't wanna be a sexy FBI agent. We can't change who we are.
made by M.K (;
Ja mam nadzieję, że pogłoski co do Alana Aldy są prawdziwe- uwielbiam faceta ;D Siostrę Emily zresztą też
Poza tym miło by było jakby BB sie spikli, takie miłe syprajs ;D Bo póki co HH sie zarzeka, że nie
_________________ Brennan: I don't wanna be a sexy scientist.
Booth: Well that's like me saying I don't wanna be a sexy FBI agent. We can't change who we are.
made by M.K (;
Ja też się tego nie spodziewałem Ciekawe jak to będzie wyglądało w serialu...
_________________ Wexler: -Czy twój kowboj chce dołączyć do nas? ( o Booth'ie )
Bones: -Proszę, nie nazywaj go tak.
Wexler: -Uważałby to za obraźliwe?
Bones: -Nie, pokochałby to.
Setny odcinek może być zabawniejszy od albumu ze zdjęciami z liceum. Hart Hanson powiedział nam ,że rozważa cofnięcie akcji do chwili w której B&B zostali po raz pierwszy połączeni w zespół.
„Zasugerowaliśmy w pilocie” - przypomina „ że pierwszy raz kiedy pracowali razem - czas sprzed tego odcinka - był dla nich bardzo nieudany.
Dlatego byłoby naprawdę zabawnie zrobić odcinek o tamtej współpracy.”
Jednak nic nie zostało jeszcze napisane , nie jest to nic pewnego.
„Jest to jedna z wielu opcji na setny odcinek , jednak ta jest bardzo ekscytująca”
O dziecku Davida oraz dziecku w Bones
Minęło mniej niż 2 tygodnie (od 11 września) od czasu kiedy David został dumnym tatą dziewczynki. Teraz ET rozmawia z Emily Deschanel i Hartem Hansonem o możliwości sprawienia malucha Brennan i Boothowi.
Jak pamiętają fani, w ostatnim sezonie Brennan zdecydowała ,że chce zostać matka i poprosiła Bootha by to on został ojcem dziecka. Później zdiagnozowano u Bootha guza mózgu i sprawa dziecka została odłożona.
Jednak w odcinku otwierającym ten sezon Booth , pod wpływem ich wspólnych fantazji z finału 4 sezonu, (w którym byli małżeństwem i kochali się wzajemnie) zaczyna czuć coś romantycznego do swojej partnerki.
Może zatem ten pomysł zostanie przemyślany jeszcze raz a Brennan zajdzie w ciąże ?
„ Bez wątpienia zastanowimy się nad tym” - mówi Hart Hanson.
„ Zawsze uważałem ,że byłoby dobrym źródłem historii.
Kiedy z wielu powodów możliwość, zostania przez Bootha ojcem jej dziecka oddaliła się, jej chęć posiadania dziecka zanikła. Brennan nie chce mieć dziecka – ale nie wie tego teraz – ona chce mieć dziecko z Boothem.”
Córka Davida z prawdziwego życia Bardot Vita Boreanaz urodziła się 31 sierpnia.
Emily powiedziała ,że jest po prostu „cudowna” :
„Widzieliśmy ją na bardzo bardzo wielu zdjęciach. Ona jest cudowna ale nie widzieliśmy jej jeszcze na żywo.” - powiedziała Emily
„Jest jeszcze bardzo mała więc byłoby nieodpowiedzialnie zabierać ją na plan. Dajemy im czas do pokazania jej światu. Mam nadzieję ,że już niedługo ją zobaczę”
Hart powiedział ,że narodziny dziecka miały uspokajający wpływ na Davida.
„Z całą pewnością David się uspokoił.
Miesiąc przed porodem był wrakiem. Teraz jest całkowicie innym człowiekiem. Jest szczęśliwy i bardzo bardzo zadowolony”
Jeśli chodzi o inne informację związane z Bones.
Siostra Emily Deschanel , Zooey być może wystąpi gościnnie w jednym z odcinków.
„Staramy się by zagrała w Świątecznym odcinku. Wcieliłaby się w bliską krewną Brennan, niezwiązaną z jej bratem ani ojcem.” - mówi Hart.
Jednak Emily mówi jasno ,że nic jeszcze nie zostało dogadane :
„Ona ma bardzo nieprzewidywalny kalendarz występów. Być może będzie musiała wyjechać w trasę ale wiem ,że bardzo ekscytuje ją możliwość zagrania z nami”
Kłótnie Angeli z Brennan
Słyszałam ,że między Brennan a Angelą dojdzie do paru sprzeczek, zastanawiam się czy wiesz coś na ten temat i ewentualnie kiedy zostanie to wyemitowane ?
Matt Roush: W tym momencie chciałbym przypomnieć wszystkim ,że jesteśmy w delikatnym miejscu , na początku nowego sezonu dlatego nie jestem jeszcze dobrze poinformowany w temacie spojlerów.
Lubię reagować i spekulować na temat tego co wydarzy się w różnych serialach ale nie mam zwyczaju mówić o tym wszystkim ,gdyż jak większość ludzi lubię być zaskakiwany. Ale kiedy przy okazji „zaglądałem” do Bones przekazałem to pytanie i dowiedziałem się ,że stosunki między Brennan a Angelą chwilo się pogorszą w szóstym odcinku. Będzie to pierwszy odcinek po powrocie po World Series (bejsbol). Nie wiem co będzie powodem ich konfliktu ale przypuszczam ,że Booth zostanie złapany w krzyżowym ogniu ich nieporozumień.
Zakładam jednak,że nie minie wiele czasu aż wszyscy się pogodzą (bo jeśli nie dojdą do porozumienia to będziemy mieć zupełnie inny show).
_________________ "wiem ,że nic nie wiem" - Sokrates
Ostatnio zmieniony przez Ally 2009-10-20, 16:27, w całości zmieniany 2 razy
http://ausiellofiles.ew.c...rest/#more-6013
Coś mówi mi że to nie spodoba się fanom B&B.
Moje źródła potwierdziły że Rena Sofer dołącza do obsady serialu jako powracający gość co stworzy możliwość romansu dla Bootha.
Aktorka zagra dr Catherine Klein, biologa morskiego pracującego w Narodowym Centrum Oceanicznym, wezwaną do Instytutu po znalezieniu ludzkich szczątków w martwym rekinie tygrysim. Między nią a Boothem zaiskrzy i umówią się na randkę. (prawdopodobnie odcinek The Predator in the Pool) Ponownie pojawi się też Hacker.
A tak z naprawdę ogólnikowych spoilerów: w jednym z odcinków nowa książka Brennan i sprawa znacząco nawiązująca do naszej parki, osławiony setny odcinek z cofaniem się do przeszłości, odcinek w którym Brennan udaje się na zjazd szkolny, a Booth razem z nią udając jej męża (w tym odcinku wystąpi Robert Englund, znany jako Freddy Krueger), według zapowiedzi producentów czeka nas też proces Grabarki i ślub - o tym szerzej na naszej stronie głównej.
_________________ Życie przeważnie jest smutne. A zaraz potem się umiera...
Mam nadzieję, że romansu jednak nie będzie, ponieważ jeżeli Booth naprawdę kocha Bones to do niczego poważniejszego, raczej nie powinno dojść. Oczywiście może być zazdrość - tego się chyba najbardziej spodziewam, ale randka/i jeszcze niczego nie oznacza/ją. Może być tak samo jak z Perottą. Właściwie to mam nadzieję, że będzie podobna sytuacja, co z agentką blond.
albo po prostu będą chcieli tym wzbudzić zazdrość w Temp?
_________________ Booth:- Słuchaj, Bones, zrobiłbym dla ciebie wszystko. Zginąłbym dla ciebie, zabił, ale nie będę wchodził między dwie najlepsze przyjaciółki.
albo po prostu będą chcieli tym wzbudzić zazdrość w Temp
Chyba, coś mi się zdaję, że nie tylko w Brennan będę chcieli wzbudzić zazdrość (o ile, ona wogóle będzie), skoro Hacker również się pojawi w tym odcinku.
Wpadlam na cos takiego:
link
i teraz we mnie pojawia się pytanie na temat sceny w 8 sekundzie.
Wydaje mi sie ze to jest Booth, i pierwsze myslałam że Brennan, ale...
czytajac o tej babeczce co ma dojśc to może... kurde.. tam jest pół sekundy i takie kurde wzburzenie we mnie wywołało! co oni sobie myslą!