Wysłany: 2009-09-28, 10:25
Mnie za to zdenerwowało przede wszystkim wczorajsze (4x 04 Finger in the nest) całkowite ominięcie kwestii "King of the lab" w wykonaniu Hodginsa...
I musze przyznać,że ten odcinek podobał mi się o wiele bardziej, kiedy oglądałam go z napisami..
_________________ Cam: Co jeśli bym ją zwolniła?
Booth: Jestem z Bones Cam. Zawsze. Nie wątp w to ani przez sekundę.
Mi zapadła w pamięć (negatywnie) scena w samochodzie, rozmowa o koszmarach Parkera. Nie przetłumaczono kwestii Brennan o bananach i kiedy po chwili Booth spytał "Często śnią ci się banany?" było to zupełnie bez sensu, takie urwane nie wiadomo skąd. No i "King of the lab" jest niewybaczalne!
PS. Uuu, mój osiemsetny post! Wsiąkłam tu już na dobre;p
_________________ Kto kością wojuje, od kości ginie!
odcinki w Londynie jeszcze przeżyłam, ale odc. 4x03 i 4x04 to już przesada. nie tłumaczy wszystkiego a jeśli już lektor coś gada to oczywiście źle i zagłusza momentami wszystko.
takie coś powinno być karane
_________________ Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
Nie przetłumaczono kwestii Brennan o bananach i kiedy po chwili Booth spytał "Często śnią ci się banany?" było to zupełnie bez sensu,
Lektor czytający wczorajszy odcinek, nie przeczytał wielu fajnych tekstów :wnerw: między innymi właśnie ten z tymi bananami, i zgadzam się z edytą, bez sensu takie przerywanie. Odcinek 4x04 oglądałam z mamą i większość to czego on nie przeczytał, mówiłam jej co powinno być w tym miejscu <zadowolona z siebie> (:
EDIT: masz rację Alicja, dlatego już poprawiłam moją wypowiedź
Ostatnio zmieniony przez monia307 2009-09-28, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
czy ktoś pojmuje w jaki sposób i dlaczego dziś jest emitowany odcinek 1x2 "The man in the SUV"?????
zdaje się że ostatnio mieliśmy do czynienia z 4 serią... chyba że ja się gdzieś zgubiłam...
_________________ Nie szukaj kogoś, z kim możesz być, lecz kogoś bez kogo nie możesz żyć
Tak to prawda, ale na okres świąteczny (teoretycznie to do marca) emisja 4 sezonu Bones jak i pozostałych seriali lecących o tych godzinach na Polsacie (CSI: Miami oraz Skazany na śmierć) została przerwana. Zamiast tego są puszczane dwa nowe seriale Bestia i Układy no i 1 sezon Kości.