Forum dyskusyjne strony www.bonesfan.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Newsy bez spoilerów
Autor Wiadomość
Ema 

Wysłany: 2008-10-28, 20:22   Newsy bez spoilerów

1
2
Ostatnio zmieniony przez serinde 2009-06-14, 11:36, w całości zmieniany 2 razy  

sara

Wysłany: 2008-10-29, 20:54   

moze ktos napisac o co chodzi w atykule ponizszym
http://1.bp.blogspot.com/...600-h/bones.jpg

serinde 

Wysłany: 2008-10-29, 21:15   

Prosze bardzo- tak ogólnie:
Piszą że DB sam wybiera sobie klamry do pasków i skarpetki- takie szalone,Booth w tym odcinku obchodził swoje urodziny, pojawił się jego brat- jared, komandor marynarki, charyzmatyczny i przystojny(Brendan Fehr), skierowany na stanowisko w pentagonie. Między bracmi jest ciągła rywalizacja, jako że Jared zaprasza Brennan na randkę. Obaj aktorzy sa bardzo zadowoleni z wspólnej pracy.
Nie słowo w słowo ale o to chodzi.

Ally 

Wysłany: 2008-10-29, 21:26   

No fajnie się zapowiada ten odcinek z bratem, a tak btw to jeszcze tylko tydzień do nowego odcinka! :) ja tam lubię jego skarpetki i szalone klamerki ;)

Lily-Lou 

Wysłany: 2008-10-30, 20:33   

Dzięki za tłumaczenie. Jejku, nie mogę się już doczekac nowego odcinka i wątku z bratem :-> Tyle czasu bez Bones to istne tortury :evil:

ani

Wysłany: 2008-10-30, 21:02   

1
2
3

a w tych?o co biega?dzieki :lol:

serinde 

Wysłany: 2008-10-30, 22:16   

1
W epizodzie 12 listopada spotykamy brata Bootha. Odtąd życie w Jeffersonie nie będzie takie same. Jared Booth zauroczy Brennan, ale pod koniec może się okazać ze to on popchnie B&B ku sobie. Hart hanson: jest cos między Brennan i Jaredem, być może ona myśli ze skoro nie może mieć Seeleya, brat będzie kopią. Ale to nie będzie prawda. celem wprowadzenia postaci brata było nie jego romans z Brennan, ale rzucenie nieco światła na zamknietego w sumie Bootha i jego przeszłość, co pozwoli Brennan lepiej zrozumieć partnera, i zacieśnić więż. Planowano przedstawić Jareda już pod koniec 3 sezonu, ale od tego odstąpiono.
2
krótkie podsumowanie wywiadu autorki postu z Hartem HAnsonem. Niezbyt jasno ale potwierdził ze za jakis czas zobaczymy jak Brennan zdecyduje że chce Bootha na ojca swoich dzieci. Poza tym rozmawiali o porównywaniu relacji głównych bohaterów do tych z innych seriali, m.in. do Moonlightning- to było chyba u nas jako Na wariackich papierach czy coś w tym stylu. Ale nioe było tu nic poza tym konkretnego.
3
To jest powiadomienie o wywiadzie który opisałam w poprzednim poście. Nic poza tym tu nie ma. Odpowiedzi fanów raczej nie będę tłumaczyć.
Ostatnio zmieniony przez serinde 2009-06-14, 00:22, w całości zmieniany 2 razy  

ani

Wysłany: 2008-10-30, 22:30   

dzieki :-P
sorka ze sie tak pytam ale ja ucze sie niemca i laciny a ang.nie a z translatora malo sie rozumie

serinde 

Wysłany: 2008-10-30, 22:43   

Prosze bardzo. Polecam się w razie czego.

Ally 

Wysłany: 2008-10-31, 12:44   

Dziękuje Ci serinde, co byśmy bez Ciebie zrobili :*

serinde 

Wysłany: 2008-10-31, 13:22   

:-) Kurczę załuję teraz że nie ma emotikonki wyrażającej ukłon. Wiecie, taki jak Hodginsa z drugiej serii gdy Cam pochwaliła go za określenie gatunku róży w odcinku The boy in the shroud.

Ale serio, pewnie znalazłby się ktoś inny tłumaczący. Nie ma ludzi niezastąpionych. Wiem że w narodzie poskim raczej kiepsko z językami obcymi, ale chyba nie aż tak kiepsko. ;-)

*_-Czekoladka-_* 

Wysłany: 2008-10-31, 18:12   

no cos ty mlodzierz polska bardzo dobrze umie angola tzn zalezy jakiego ma sie nauczyciela jak cos przetlumaczyc rownierz sie polecam:D

serinde 

Wysłany: 2008-10-31, 19:20   

Wiem, wiem, dużo zależy od nauczyciela. ja miałam świetnego. I wiem że jest na forum sporo osób dobrych z anglika, chociażby te które tłumaczą napisy, więc właśnie napisałam że nie ma osób niezastąpionych i nie jestem jedyna.

Ally 

Wysłany: 2008-10-31, 19:54   

Ale jesteś jedną z najlepszych :-) (ukłon w stronę innych najlepszych ludziów z naszego forum :) )

serinde 

Wysłany: 2008-10-31, 20:34   

Kurczę, naprawde niech ktoś wymyśli ikonkę z ukłonem bo by się naprawdę czasami przydała. dzięki :-)

Ally 

Wysłany: 2008-10-31, 22:54   

prosze bardzo :ukłon: ;)

*_-Czekoladka-_* 

Wysłany: 2008-11-01, 12:30   

hehe trza napisac gdzie trzeba zeby zrobili:D

ani

Wysłany: 2008-11-04, 19:54   

1
2

moze ktos powie o co w nich biega dzieki :-P

Ema 

Wysłany: 2008-11-05, 20:06   

wywiad
Serialowa Angela-wywiad

ani

Wysłany: 2008-11-10, 21:20   

I'm hearing that early next year, Brennan and Sweets will be run off the road while investigating the death of a young woman who was in possession of a valuable movie prop. And for those hoping that Booth will be the one administering a little TLC to Brennan post-accident, don't hold your breath. It seems that Booth will be mostly MIA in this hour, and Agent Payton Perotta (Marisa Coughlin) will be the one taking his place as Brennan's partner. This has me thinking that Coughlin's sticking around for more than the one ep we were originally told about...

Przetłumaczycie?

serinde 

Wysłany: 2008-11-10, 23:06   

Ok, sorry że nie ruszyłam tych dwóch wcześniejszych ale przez pewien czas nie miałam kompa, a teraz nie bardzo mam czas na takie długie artykuły. Ale ten ostatni, krótki prosze bardzo-
Jakoś na początku przyszłego roku Brennan i Sweets będą mieli jakiś wypadek podczas śledztwa. Jednak ci którzy myślą że Booth będzie tym który zapewni Brennan opiekę po wypadku, niech się nie łudzą. Najprawdopodobniej Booth będzie wtedy jakoś zaginiony i jakaś inna agentka będzie pracować z ekipa.
Ten news przypomniał mi coś że kiedyś czytałam ze w jednym z przyszłych odcinków Booth ma zostać porwany i reszta będzie go ratować. Może to to?

Trochę z innej beczki- ja podobnie jak pewnie wiele osób namiętnie czytam wszystko co tylko wychodzi o Bones ale nauczyłam się już że wiele takich newsów jest specjalnie podana w taki sposób by zaintrygować fanów, którzy sobie po tym wiele obiecuja a potem wychodzi to takie jakieś zwyczajne i wcale nie fenomenalne. Deczko mnie to denerwuje :bat: Pozostaje tylko przekonywać się na własne oczy.

ewcia9494 

Wysłany: 2009-02-07, 09:50   

Będzie się działo! :banan:

bb 

Wysłany: 2009-02-13, 11:10   

newsy

serinde 

Wysłany: 2009-06-14, 11:36   

Zauważyłam, że pojawiające się tu newsy są zazwyczaj spoilerami, a te wyszło tak że dodajemy w Artykuły i Wywiady--> Ogólne Spoilery. I bardzo proszę się tego trzymać. Tzn nie będę kasować tego tematu, ani przenosić, bo wiadomości są już stare i tylko byłby bałagan. Temat zostaje ale proszę tu dodawac tylko newsy BEZ spoilerów, nie wiem co prawda czy takie się trafią, ale jeśli tak to tu.

Odpowiedz do tematu